• Les Terrasses de Malmedy


  Vakantiedomein "Les Terrasses de Malmedy" bevindt zich op één van de hoogste en mooiste plekjes van Malmedy, in alle rust met prachtig uitzicht op de vallei en toch op een boogscheut van het levendige centrum met vele winkels, leuke bars en heerlijke restaurantjes. Er valt altijd wel iets te beleven!

  Vanuit een centrale ligging in de Hoge Venen tussen de skidomeinen en het meer van Robertville/Bütgenbach, vertrekken vele wandel- en fietspaden langs kleine wegjes en door de vele bossen.

  Het park zelf, met zijn oppervlakte van ongeveer 10 hectares, is momenteel in volle renovatie met oog voor rust, natuur en uitzicht: bermen en graspleinen worden onderhouden, verlichting wordt gerenoveerd, er komt de (her-) aanleg van een tennis,- voetbal,- en petanqueplein. Tevens zal een conciërgewoning volledig worden heringericht.

  Ook de woonunits zelf zijn intussen voor 70% gerenoveerd door privé eigenaars of investeerders.

  Wij verkopen units van respectievelijk 2, 4 en 6 personen, alle met zonnig terras en zicht op de vallei. Kortom, een ideale en betaalbare investering als tweede verblijf of opbrengsteigendom. Een interessant weetje is dat het circuit van Spa-Francorchamps, waar voor 70% van de weekends altijd iets te doen is, slechts op een boogscheut van dit vakantiedomein is gelegen!

  Wij nodigen u graag uit voor een virtuele verkenning verder in deze website!

 • Volledig gerenoveerde studio te Malmedy - Erfpacht € 49.500
  Volledig gerenoveerde studio te Malmedy - Erfpacht € 49.500

  Aangename studio (totale oppervlakte: 37m², gelijkvloers), volledige gerenoveerd in 2018, gelegen nabij het centrum van Malmedy. 
  Indeling: gezellige woonkamer/studio met ingerichte keuken, badkamer (douche, lavabo met meubel), apart toilet en wasruimte.

   

 • Volledig gerenoveerde duplex te Malmedy - Erfpacht € 84.000
  Volledig gerenoveerde duplex te Malmedy - Erfpacht € 84.000

  Aangenaam duplex-appartement (totale oppervlakte: 58m²), volledige gerenoveerd in 2018, gelegen nabij het centrum van Malmedy. 
  Indeling: gezellige woonkamer met ingerichte keuken, badkamer (douche, lavabo met meubel), apart toilet. Op het bovenste verdiep bevinden zich de twee slaapkamers.

 • Volledig gerenoveerde triplex te Malmedy - Erfpacht € 129 .000
  Volledig gerenoveerde triplex te Malmedy - Erfpacht € 129 .000

  Aangenaam triplex-appartement (totale oppervlakte: 71m²), volledige gerenoveerd in 2018, gelegen nabij het centrum van Malmedy. 
  Indeling: Onderste niveau: inkomhall met slaapkamer en aparte badkamer. Niveau 1: gezellige woonkamer met ingerichte keuken, apart toilet. Niveau 2: ruime slaapkamer met badkamer. 

Wie zijn wij?

Olpapiro, verkoop van volledige gerestaureerde woonunits. 

BEZIENSWAARDIGHEDEN

OMGEVING

Contact

Olpapiro bvba

Coupl'voie 87/005
B-9600 Ronse

+32 473 85 37 85

info@olpapiro.be

www.terrassesdemalmedy.be

Locatie

Chemin du Calvaire 22, 4960 MALMEDY

Copyright © 2018 - Les Terrasses de Malmedy

Designed by grafiweb webdesign ronse

Search